Ha nem bírod a piát...

A Jobbikos vezér és a pénisznagyobbító esete

Intelligensnek nem nevezhető fotókkal rukkolt elő az egyik internetes portál. Ezeken a fotókon Szávay István Jobbikos képviselő-jelölt adja önmagát, és akkor még finoman fogalmaztunk. Mindannyian követünk el hibákat, de az emberek többsége ilyenkor igyekszik a lehető legmélyebbre ásni azokat az emlékeket. Na itt nem ez történt.

2010.03.25 15:45ma.hu

Bizonyára jelen pillanatban Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője legszívesebben egy kupacba gyűjtené a jóakaró haverokat és végigpofozná a bandát, akik ezekre a fotókra rávették őt. Ezekből ugyanis kiderül, hogy Szávay nem bírja az italt, ergo hülyeségeket csinál illuminált állapotban. A privát fotóalbumából kiszivárgott életképek tanúsítják, hogy Szávay is tud bulizni, akárcsak a párt korábbi szóvivője, Király András.

A Jobbik honlapján található jellemzés szerint Szávay tősgyökeres soltvadkerti, aki „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

Ha nagyon gonoszak akarunk lenni, akkor ezek közül egyiket sem bizonyította a fotók tanúsága szerint. Ugyanis az egyiken vákuumos pénisznövelőt tart a kezében, benne egy virslivel (nem, nem az övé..), a másikon cigis dobozokkal a fején elmélkedik.

Rájár a rúd a Jobbikra: a minap Morvai Krisztina mentelmi jogára hivatkozva szállt szembe a parkoló nemes őreivel, korábban meg Király András szóvivő bizonygatta, hogy a világ sokszínű, élni pedig tudni kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.