Hidegvérű bosszú a félrelépésért

Féltékenységből felgyújtotta szeretője péniszét

Kegyetlen bosszút állt egy amerikai nő szeretőjén, aki megcsalta. Victoria Bynes benzint locsolt a férfi, Andrew Williams lába közé, aztán rádobta az égő öngyújtót.

2011.01.13 15:29manna.ro

A floridai Citra településen történt eset szemtanúi szerint a lángok nemcsak a férfi nemi szervét és annak környékét érték, hanem a felsőtestét is megégették.

Andrew Williams üvöltött a fájdalomtól, hasra dobta magát, így próbálta kioltani a lángokat. A 29 éves nő végignézte, hogyan szenved szeretője, majd nyugodtan elsétált a helyszínről, mintha mi sem történt volna.

Kilenc évig volt együtt a férfival, aki végül megcsalta. Az csak olaj volt a tűzre, hogy Williams egy hétig barátnője felé sem ment, amikor kiderült a hűtlensége.

Victoria Bynes akkor lépett a tettek mezejére, amikor megtudta, barátja Citra egyik házában tartózkodik. Fogott egy palack benzint és egy gyújtót, és bosszút állt szeretőjén.

A férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett. A nőt letartóztatták, 10 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.