Autót kapott az őrültségért

Péniszére tetováltatta, hogy MINI

Több órán át állta a fájdalmas tűszúrásokat az egyik legérzékenyebb testrészén, csak hogy végre a lányoknak is megmutassa, mekkora is egy "mini".

2011.01.25 18:29manna.ro

"Gyere, megmutatom neked a Minim" - ez lett egy 39 éves német, Andreas Müller kedvenc mondata azt követően, hogy péniszére tetováltatta kedvenc autómárkája nevét. És mindezt azért, hogy megnyerjen egy Mini Coopert, melyet Magdeburg kereskedelmi képviselete ajánlott fel.

A versenyfelhívás egyszerűen hangzott: "Milyen őrült dolgot tudnál megcsinálni egy Miniért?".

Andreas Müller képes volt órákig állni a tűszúrásokat, csak hogy péniszén lássa a márkanevet. Így nem is csoda, ha ő nyerte a megmérettetést, és ő vihette el a 24 ezer eurót érő autót.

"Boldog vagyok, és két okból sem fogom eltüntetni a tetoválást. Először is, mert nagyon szeretem a kisautót, másodszor meg rettenetesen fájna", mondta a nyertes.

Fotó: Metro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.