Bőrbe égetett alakzatok, mint tetoválás

Tetoválás gyanánt a fiatalok a bőrükbe égettek különböző formákat

Egymás megjelölésével játszottak a 15 éves kamaszok, mert azt hitték, hogy ezzel menővé válhatnak egymás előtt.

2009.09.30 14:46ma.hu

Pennsylvaniában pár kamasz kölyök úgy döntött, hogy új divatot teremtenek a suliban és egymás közt is azzal, hogy egy újfajta tetoválási módszert találnak ki. Az ötlet lényege azt volt, hogy felhevített fém kereszt, koponya, szív alakú tárgyakkal égettek meghatározott alakzatot egymás bőrébe.

Az új ötletet első körben csupán egy fiún próbálták ki a kamaszok, akinek a karjára, mellkasára és vállára égettek különböző formákat. A fiú szülei észrevették gyermekükön a kegyetlen „öncsonkítás” végeredményét és értesítették a rendőrséget, hogy járjon a fiúk haverjai után és kezdjenek nyomozást az ügyben.

Az összes fiút még nem találták meg, de a jog nem teszi lehetővé, hogy büntetést szabjanak ki az ügyben, hiszen mindannyian fiatalkorúnak számítanak, így sok más megoldás nem marad az ügyben, mint az, hogy otthon a szülők elmagyarázzák porontyaiknak, hogy az ilyen megoldáson alapuló tetoválás elég hülye ötlenek számít és nem utolsósorban igencsak veszélyes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.