Megbántotta a lánya, teletetováltatta magát!

Képek: Courtney Love szenvedését mutogatta a Twitter-en

Televarratta a testét virágokkal, hogy fiatalosabbnak tűnjék - Courtney Love, Kurt Cobain özvegye meghökkentő fotókkal árasztotta el a Twitter közösségi portálon megtekinthető adatlapját.

Meghökkentő: Courtney Love televarratta magát virágokkal! képgaléria

2010.01.15 06:30ma.hu

Courtney Love nem az az otthon üldögélő és serénkedő anyuka típus - Olyannyira nem, hogy zűrös életmódja miatt már a lánya is elköltözött tőle. Nem túl felhőtlen a viszonyuk, ennek a minap is ékes bizonyítékát adták.

Frances Bean és Courtney Love

A 17 éves Frances Bean Cobain ezúttal azt vágta az édesanyja fejéhez, hogy lehet, hogy a világ egyik leghíresebb rockerének az özvegye nem képes haladni a korral, és ennyire maradi?

Hogy mi váltotta ki a vitát, jó kérdés, annyi bizonyos, hogy az összeszólalkozás után nem sokkal a szőke sztár fogta magát, és elrobogott egy tetoválószalonba.

A modernség jegyében azonnal nem is egy, hanem legalább öt darab piros virágot tetováltatott magára!

A műveletről készült képeket Courtney Love feltette a Twitter közösségi portálon levő adatlapjára is.

Így aztán az érdeklődők megbizonyosodhatnak arról is, hogy nem kis megpróbáltatás volt számára a virágok felvarrása...

Kurt Cobain lányát a nagymamája neveli!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.