Courtney Love-ot otthagyta a gyermeke...

Fotók - Elvették a lányát Kurt Cobain özvegyétől!

Szívesebben él a nagyanyjával a szőke sztár lánya, Frances, mint a saját édesanyjával - Úgy tűnik, Courtney Love, a néhai Kurt Cobain felesége alaposan megbukott az anyaszerepben.

Courtney Love és a lánya, Frances Bean Cobain képgaléria

2009.12.16 15:30ma.hu

Sosem volt igazán felhőtlen a viszony Courtney Love és a lánya, a 17 éves Frances Bean Cobain között - A szőkeség a múlt hét végén ismét elveszítette a gyermeke feletti felügyeleti jogot.

A bírósági döntés alapján azt ez évekkel ezelőtt elhunyt Kurt Cobain édesanyja, Wandy O'Connor kapta meg. Ő lesz a kamaszlány ideiglenes gyámja.

Régi boldogság: Kurt, a kis Frances és Courtney

A végleges felügyeletről február elején még tárgyal majd a bíróság. Courtney Love szóvivője szerint a kialakult helyzetnek nincs köze ahhoz, hogy a Nirvana néhai frontemberének neje korábban kábítószerrel élt.

Elmondása szerint Frances Bean egy öntörvényű lány, aki erős akarattal bír, és ő szerette volna, ha a nagymamájához kerül. Courtney anyai érzésein vele szemben semmi sem változtat.

Nem első alkalommal kerülne azonban Frances a nagyszülőhöz. Közel nyolc éve Love betört az exbarátja házába, és a rendőrség letartóztatta.

A hatóságok elvették tőle a gyermeket. Akkor is Cobain édesanyját nevezték a tizenéves lány gyámjául, de később visszakerült Courtney Love-hoz.

Mi is volt azokkal a részeg orgiákkal?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.