Hogy néz ki megint Courtney Love?

Nézze meg - Kiröhögteti magát az utcán Kurt Cobain özvegye!

Mostanság nem túl egészséges kinézetével sokkolja környezetét Courtney Love - A Nirvana elhunyt énekesének egykori neje nemcsak csontsovány, de megdöbbentően is öltözik.

Megdöbbentő külsővel járkál Courtney Love! képgaléria

2009.10.20 11:30ma.hu

Meglehetősen elbambult arckifejezéssel és döbbenetes szerelésben kapta lencsevégre egy fotós Kurt Cobain egykori feleségét.

Lassan azonban már meg sem lehet lepődni Courtney Love furcsaságain.

Az utóbbi hónapokban csontsoványságával sokkolt a szőke sztár, fotója, melyen egy taxiból száll ki zörgő csontokkal, bejárta a bulvársajtót.

Ez a fotó döbbentett meg mindenkit

Courtney Love azonban állította, ő így remekül érzi magát.

Ismerősei szerint növekedési hormont szedett, amellyel nemcsak fogyást akart elérni, az öregedési folyamatokat is ezzel kívánta lassítani.

Most újabb megdöbbentő képek születtek Love-ról: különös arckifejezéssel sétálgat, rövid nyári ruha, fekete kabát és egy fejébe nyomott piros sapka van rajta.

Pipaszár lábaihoz különösen meghökkentő az összeállítás...

Ami azt illeti, rossz ránézni, de bízzunk benne, hogy Courtney Love igazat mond, és ő valóban jól érzi magát...

Johnny Depp mentette meg Courtney Love életét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.