Növekedési hormontól torzult el Courtney Love!

Sokkoló! Kiderült, mitől lett csontváz az énekesnő!

A 45 éves énekesnő az utóbbi egy évben rémisztő átalakuláson ment keresztül: a korábban molett szőkeség csontjai egyenesen zörögnek, arca alig felismerhető. Állítólag növekedési hormon okozta Courtney Love sokkoló fogyását!

Sokkolóan néz ki már Courtney Love a hormonoktól! képgaléria

2009.08.05 18:55ma.hu

De barátai szerint ő most érzi jól magát a bőrében, s esze ágában sincs leállni a fogyást okozó csodaszer alkalmazásával.

Love ugyanis nem csupán koplalással és sporttal érte el az ijesztő eredményt: bennfentesek szerint egy Genotropin nevű növekedési hormont is szed, amitől fogyást, és az öregedési folyamatok lelassulását reméli.

Ijesztően fest a sztár!

- "Courtney régóta küzd a súlyával. A hormonokat azért használja, hogy könnyebben izmosodjon, és kevésbé öregedjen, és kifejezetten elégedett az eddig elért eredményekkel és esze ágában sincs leállni a fogyást okozó csodaszer alkalmazásával." - nyilatkozta a lapnak a sztár egyik közeli ismerőse.

2006-ban kezdett fogyókúrázni

Courtney 2006-ban kezdett fogyókúrázni, miután leszokott a drogokról, és 20 kilót hízott. Végül még ennél is többet – 23 kilót – adott le, és zenész körökben azt kezdték híresztelni, hogy étkezési zavarai vannak, de ezt ő tagadta.

Courtney Love jelenleg Los Angeles-ben él 16 éves lányával, Frances Bean-el. Gyermekét 2003-ban elvette tőle a bíróság, miután Courtney a szeme láttára adagolta túl magát fájdalomcsillapítókkal.

Azóta újra találkoztak, és próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.