Cobain özvegye furcsa külsejével is nyert

Képek: Sokan megdöbbentek! A "zoknimellű" Courtney Love lett az Év Nője!

Az egykori botrányhősnő a Divat Oscaron diadalmaskodott. Miért pont ő jutott a britek eszébe? Courtney Love, akit a nem éppen stílusos ruhái és botrányos fellépései tettek világhírűvé, a napokban nyerte el "Az év nője" címet az idei Style Awardson.

Courtney Love az Elle Style Awards gálán! képgaléria

2009.02.15 18:00rtlbulvar.hu

Courtney Love az estén bepillantást engedett rosszul kivágott ruhájába, és a látvány önmagáért beszélt. A mellei a sötét estélyiben úgy néztek ki, mintha levetett zoknik lennének.

Az Elle magazin évről évre hatalmas gálát rendez Londonban. Ekkor gyűlik össze a celebek krémje, és az este fénypontja mi más lehetne, mint egy nívós díj átadása.

A híres Style Award elismerést csak a divatvilág Oscarjaként emlegetik. Courtney Love saját elmondása szerint is, a számára „legvalószínűtlenebb” díjat nyerte, amit csak képzelhetett, ő kapta ugyanis az „Év Nője” kitüntetést.

Tavaly az ausztrál énekesnőt, Kylie Minogue-ot, tüntették ki a díjjal. A két hölgyet összehasonlítva, felmerül a kérdés, miért döntöttek idén Courtney mellett a bírák. A brit média felháborodott, és bizarrnak találja a döntést.

Kurt Cobain özvegye átvette az elismerést és fogadta a vele járó kritikákat, de láthatóan cseppet sem foglalkozott velük; a díjátadó utáni bulin, hajnali kettőig ropta a Groucho-klubban.

Nem ő volt az egyetlen, aki díjjal térhetett haza. Sienna Miller-t az „Elle” Stílus-Ikonnak választotta. A „Slumdog Millionaire” főszereplőnője, Freida Pinto kapta a „Legjobb színésznő” díját, a hamvaiból feltámadó, Mickey Rourke pedig, második legjobb színészként diadalmaskodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.