Posh Spice felpumpáltatta a cicjét újra?

Mi történt Victoria Beckham melleivel? Nagyobbnak tűnnek, mint valaha!

Victoria Beckham a minap vagy nagyon előnyösen öltözött fel vagy nagy változáson ment keresztül...mert kis fehér ruhájában mellei nagyobbnak és feszesebbnek tűntek, mint valaha!

Victoria Beckham kirakta a melleit... képgaléria

2008.11.20 18:30ma.hu

Nemrég már írt róla a bulvársajtó, hogy Beckham feleségének mellei mostanában nem tűnnek oylan szépnekmint eddig...

A "Dancing with the stars" (a Szombat Esti Láz című tévéshow amerikai változata) egyik adása után a sajtó Victoria Beckham dekoltázsát kapta fel, mivel a show közben készült fotók alapján gonosz pletykák kezdtek keringeni. A pletykák szerint Victoria szilikonkeblei megadták magukat a gravitációnak. 

Szerintünk egyszerűen csak nem volt rajta a szokásos extraerős push-up melltartó A szépségszobrász szerint Victoria szilikon mellei már eredeti formájukban sem voltak túl szépek.
 
"Minden általam megfigyelt modell melle ehhez az arányhoz igazodott, pedig egyikükön sem végeztek mellplasztikát" - vonta le a konklúziót Patrick Mallucci. 

Sőt: megállapította azt is, hogy a legszebb mellei Caprice Bourretnek vannak, míg az ellenpélda, az abszolút negatív csúcstartó Victoria Beckham. A futballistafeleség mellei ugyanis természetellenesen kerekek, és empirikus tapasztalatok szerint sem vonzó ez a formavilág: az orvos legtöbb páciense kiemelten nem akar olyan melleket, mint amilyenek Victoriának vannak. 

Úgy tűnik Victoria most újra orvoshoz fordult vagy csak tényleg az előnyös ruha teszi, d mellei egyáltalán nem tűnnek megereszkedettnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.