Katie Holmes teljesítményét is felül akarja múlni!

Hoppá! Victoria Beckham részt vesz a New York Marathonon!

Újabb őrültségbe fogott bele Beckham asszonykája! Victoria titokban elkezdett edzeni a híres New York-i futóversenyre- írja a starpulse.com amerikai weboldal.

Dögös képek- Victoria az átváltozó művész! képgaléria

2008.11.03 18:30ma.hu
Többet eszik, hogy erős legyen!

Az egykori Spice Girlt valószínűleg barátnője, Katie Holmes példája inspirálta, aki tavaly szintén teljesítette a 42 kilométeres távot. Victoria most rengeteget edz, sokat futópadozik, hogy formában legyen a jeles esemény napján. 

Szakácsa szerint többet is eszik, ami az étrendjére kínosan ügyelő szupervékony híresség esetében egyértelműen az eltökéltség jele. Jó erőben akar lenni, hogy bírja majd a versenyt. 

Tom Cruise neje öt és fél óra alatt ért a célvonalba, Posh Spice ezt mindenképpen szeretné felülmúlni. 

Egy közös ismerős szerint a baráti versenyszellem jegyében okvetlenül le szeretné faragni ezt az időt öt órára.

A sztárt nemrég sportos öltözetben láthattuk, lehet, hogy az új stílusnak köze van a futáshoz és a kitűzött célokhoz? Victoria múlt héten fiát kísérte edzésre, farmerben, papucsban, szakadt pólóban…ahogy még nem láthattuk! 

Bár kevés olyan nő van, akire azt mondhatnánk, hogy nem ad magára, Victoria Beckham még csak közelében sem volt ennek sosem. Most azonban egy teljesen átlagos napon egy teljesen átlagos öltözetben kapták lencsevégre a paparazzok. 

Beckhamné ugyanis egy koptatott, bő farmert és egy egyszerű fehér pólót viselt. Haját egy pánttal hátrafogta, és szemüvegett fel és most még nem is sminkelt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.