Posh Spice hamarosan főző show-ban vesz részt!

Tévedés! Victoria Beckham igenis tud főzni!

A szexi focista felesége Victoria Beckham szerdán Németországban járt, hogy ott is népszerűsítse legújabb kollekcióját. A vele készült interjúból azt is megtudhatjuk, hogy hamarosan főzni fog, méghozzá nyilvánosan!

A sztár Németországban! Victoria feketében fotózkodott! képgaléria

2008.10.16 19:30ma.hu
Victoria saját kollekcióját népszerűsíti!

A 34 éves Posh Spice hamarosan főző show-ban vesz részt Gordon Ramsay séffel a UK TV-n és azt állítja, hogy Victoria bizony tud főzni.
 
A showban olyan ételek bemutatására törekszenek majd, amiket egy óra alatt könnyen és gyorsan el lehet készíteni. Victoria az egyetlen olyan híresség, aki vendége lesz a brit csatorna műsorának. 

Gordon Ramsay séf azt nyilatkozta, hogy Victoria tud főzni és ezt ő már meg is tapasztalta. 

"Victoria igenis tud főzni! Egyszer voltam David és Victoria házában vacsorázni, és fantazstikus menüt szolgált fel nekem Victoria. Sárga paradicsomlevest ettünk pesto-val és remek volt! "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.