Hízókúra és shopping-stop!

Victoria Beckham: Annyit vásároltam, hogy enni is elfelejtettem

Nagy elhatározásra jutott Victoria Beckham: megfogadta, hogy felszed néhány kilót, és a vásárlási mániáját is korlátozza.

Íme Victoria Beckham legújabb stílusa! képgaléria

2008.09.24 12:07rtlbulvar.hu

Amikor feloszlott a Spice Girls, Victoria Beckhamből otthonülő anyuka lett. Három gyermeke mellé dadát fogadott, és egész nap a ruhaüzleteket járta.

A nagy vásárlási lázban még enni is elfelejtett, és ijesztően soványra fogyasztotta magát. Most azonban elhatározta, hogy felhagy eddigi életvitelével, és megpróbálja normalizálni az étkezését is.

Victoria a cipőboltban David-del - Keményen vásárlásmániás volt...

- Többet kell ennem, mert sok dolgom van a ruhakollekciómmal. De nem fogok ész nélkül zabálni. Szeretnék minél egészségesebben táplálkozni - nyilatkozta a The Sun című napilapnak.

És hogy mi a változás oka? Állítólag semmi, csupán a Los Angeles-i életritmust akarja felvenni.

Beckhamné minden vágya, hogy dolgozó nő, példás családanya és kívánatos nő legyen egy személyben.

- Régebben semmit sem csináltam, csak vásároltam, és ültem a fenekemen. De ezen változtatni fogok. A rendszeres mozgást sosem hanyagoltam el, minden nap futok. David zenéket tölt az mp3 lejátszómra, és így mindig jó hangulatban telnek az edzések
- mesélte Eva Longoria és Jennifer Lopez legjobb barátnője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.