Mégsem lesz negyedik baba?

Képek - Victoria Beckham nem szül többé?

Nagyon úgy tűnik, mégsem lesz negyedik Beckham-baba - Victoria nem szül többé. Azt mondja, túl elfoglalt egy újabb bébihez.

Képekben a népes Beckham család! képgaléria

2008.09.02 15:30rtlbulvar.hu

Hónapokkal ezelőtt röppent fel a hír, mely szerint David Beckham és neje egy negyedik gyermekkel bővítené a családot.

A jól értesültek már azt is tudni vélték, hogy Victoria szíve alatt máris egy új élet dobog.

Victoriát fárasztja a fiúk körüli sürgés-forgás

Victoria azonban csak nevet a pletykákon.

- Egyetlen szabad percem sincs egy kisbabára. A fiaim minden időmet felemésztik. Most kicsit jobb a helyzet, mert Angliában tartózkodunk, így a szüleim is besegítenek. De Los Angelesben azt sem tudom, hányfelé szaladjak. Brooklyn focizni jár, Romeo tornára, Cruz pedig táncolni tanul. Ezen felül nagyon sok az iskolai elfoglaltság is - panaszkodott Beckhamné.

Az énekeső hozzátette, hogy minden elismerése Angelina Jolie-é és Madonnáé, amiért nemcsak saját gyermekeket vállaltak, hanem szegény sorsú árvákat is adoptáltak.

- Tisztelem ezeket az embereket, én ezt nem tudnám végigcsinálni. A három fiam kitölti az életemet - mondta a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.