Posh Spice meghökkentő múltja!

Képek - Victoria Beckham egy Marx-hoz tartozó kommunista leszármazottja

Victoria Beckham, azaz Posh Spice angol popénekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja egy olyan XIX. századi német kommunista leszármazottja, aki Karl Marx harcostársa volt - derítette ki egy német történész.

Szexis képekben a tökéletes divatdiktátor Victoria! képgaléria

2008.08.06 10:45MTI

Victoria Beckham, lánykori nevén Victoria Adams, aki David Beckham brit futballista felesége, Carl Heinrich Pfaender forradalmár és művész távoli leszármazottja - állítja Hans Müller heilbronni történész.

A tudós Carl Heinrich Pfaender (1819-1876) életét kutatta, aki Heilbronn szülötte, egyben Karl Marx, valamint Friedrich Engels közeli munkatársa volt. Részese volt az 1848-as németországi forradalmi megmozdulásoknak, majd annak leverése után Londonba menekült, ahol miniatüristaként és festőként próbált megélni.

Victoria David-del, a férjével - Fotó: iCelebz

"Nem lehetett túl jómódú, hiszen feleségét a szegények temetőjében helyezték végső nyugalomra" - mondta Hans Müller.

Mint a történész kifejtette, megrendítette, amikor felfedezte a munkásmozgalom úttörője és a popsztár közötti vérségi kapcsolatot.

Hans Müller felhívta Jacqueline-t, Victoria Beckham édesanyját, aki megerősítette a rokonságot.

"Megígérte, hogy felhívja a lányát és mindent elmond neki" - nyilatkozta a kutató.

Pfaender testvére, Wilhelm, aki kórusban énekelt, egyébként szintén részt vett a forradalmi megmozdulásokban, majd 1848-ban Amerikába emigrált, ahol később Minnesota-államban kincstárnokká avanzsált - mondta Hans Müller.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.