A focista neje megint jól beöltözött!

Furcsa fotók: Victoria Beckham kommandósnak is elmehetne!

David Beckham divatmániás nejétől már megszokhattuk, hogy igen merész darabokat is tartogat a ruhatára - A baj csupán az, hogy ezeket időről-időre meg is mutatja.

Victoria Beckham úgy festett, mint egy kommandós képgaléria

2008.11.05 11:45ma.hu

Nem sok idő telt el meghökkentő PVC-cipős megjelenése óta, Victoria Beckham újra borzolta a kedélyeket.

Legközelebb egy borzasztóan magas sarkú cipőben mutatkozott; ebben botladozva igyekezett kordában tartani három fiúgyermekét vásárlás közben...

Talán egy kicsit magas ez a cipő...

...és most itt az újabb furcsa ötlet.

Beckhamné lépten-nyomon mutogatja lábait, és olykor annyira tapadós ruhákban feszít, hogy csoda, ha nem repednek szét rajta. Mintha legalábbis lenne mit vékonyítania magán...

Ez a talpig fekete bőrszerelés azonban már kissé túlzás. Victoria nyakig beöltözött, a szemüveggel és sapkával kiegészítve mindezt pedig lassan nyugodtan megjelenhetne egy kommandós bevetésen.

Azt sem igen hihetjük, hogy csupán inkognitóban akart maradni, hiszen ez aztán végképp nem jellemző rá...

A minap az egyébként szemrevaló sztár azt nyilatkozta, szeretne pár kilót felszedni, mert úgy a férjének is jobban tetszene. Nos, egyelőre nem tűnik úgy, hogy jó úton halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.