Beckhamné borzalmas cipőt hord!

Durva képek! Hogy bír így járni Victoria?!

Már megszokhattuk, hogy David Beckham divatmániás felesége mindig előrukkol valami újdonsággal - A háromgyermekes énekesnő a legvadabb ötletekről sem riad vissza. Nos, ezt most sokszorosan bebizonyította...

Te jó ég! Hogy tud ebben járni Victoria Beckham? képgaléria

2008.10.06 19:30ma.hu

Victoria Beckham legutóbb akkor okozott nagy feltűnést, amikor férjével, David Beckham-mel igen furcsa szerelésben jelent meg a sztárfocista nevével fémjelzett parfüm bemutatóján.

Az ex-Spice Girl PVC-ből készült, hosszú fekete cipőt viselt, ami még harisnyának is megfelelt volna. Ez már önmagában is meghökkenést keltett, de az összhatás - Victoria és David ordítóan eltérő öltözéke - még inkább...

David és Victoria - De milyen lábbeli van a sztáron?

Most azonban Mrs. Beckham valóban túllőtt a célon! A sztárt a minap egy bevásárlóközpontban kapták le a fotósok, amint éppen fiaival nézelődik. Pontosabban, csak tipeg ide-oda...

Ebben a hihetetlenül magas sarkú- és talpú cipellőben ugyanis gyorsan mozogni aligha volt lehetősége...!

Victoria pipaszár lábain amúgy sem mutat valami előnyösen a magas lábbeli, ám a legnagyobb baj vele mégis az, hogy igencsak kényelmetlen!

Ráadásul, három életrevaló fiú csemete után nem lehet ezekben egyszerű futni...Vajon sor került már ilyen nyaktörő kalandra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.