Elpusztult állattal pózol Cobain özvegye!

Képek: Mit keres egy döglött teknős Courtney Love fején?

Sosem a visszafogottságáról volt híres a Nirvanás Kurt Cobain özvegye - Courtney Love most újabb botránnyal borzolja az idegeket. Különös képet tett fel magáról az egyik közösségi oldalra...

Így fest mostanában Courtney Love... képgaléria

2009.08.26 12:10ma.hu - Fotó: Twitter

Nemrég még amiatt szörnyűlködhettünk, hogyan fest az amúgy csinos külsejű Courtney Love rémesen lesoványodva.

Az egyik bulvárlap ijesztő fotókat közölt róla, amint New York egyik utcáján zörgő csontokkal száll ki egy taxiból.

Most azonban nem a paparazzik, hanem maga Courtney gondoskodott róla, hogy negatív színben tűnjön fel.

A Twitter nevű közösségi oldalon, ahová világsztárok is feltesznek olykor pikáns vagy nevettető képeket, Kurt Cobain egykori párja meghökkentő fotót rakott.

Courtney egy már elpusztult, preparált teknőssel a fején pózol! Méghozzá a saját ágyában és ijesztő grimasszal az arcán.

Azóta egyébként kiderült, mitől soványodhatott le ennyire rémísztő mértékben a szőke sztár.

A korábban kissé molett Courtney egy ismerőse szerint növekedési hormont vesz magához, s nemcsak a fogyást, hanem az öregedési folyamatok lelassulását is ezzel akarja elérni.

Külseje valósággal sokkoló, de állítólag ő most így jól érzi magát. Ismerőse szerint Love régóta küzd a súlyával, most elégedett, ezért nem tervezi, hogy leáll a "csodaszer" alkalmazásával...

Courtney Love a legrosszabb celebmamák között?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.