"Tetovált náci" a gátlástalan Michelle?

Pucér képek: Csak mellbimbóját nem varratta ki Bullock férjének csábítója

Mióta kiderült, hogy a gyönyörű és sikeres színésznőt egy vadul kitetovált modellel csalta közel egy éven át a férje, a fekete Michelle-ről sorra jelennek meg a fotósorozatok.

Képekben a tetovált modell: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.03.22 11:20ma.hu

Nem sokkal azután, hogy kiderült, a friss Oscar-díjas Sandra Bullock elköltözött otthonról, mert tudomására jutott, hogy férje, Jesse James hosszú ideje csalta egy modellel, különös hír látott napvilágot a fekete hajú, szinte tetőtől-talpig teletetovált hölgyről.

Jesse James és Sandra Bullock

Az állítólag saját pornófilmforgatással is foglalkozó Michelle McGee-t több helyen is "tetovált náciként" emlegetik, miután napvilágra kerültek egykori férjének szavai.

Úgy véli, a hölgy személyiségzavaros, és jelenleg is kábítószerezik. Otthona koporsókat díszítő szobrokkal van tele, ezen felül gyakran náci karlendítéssel köszön az ismerősöknek.

A volt férje szerint mentálisan beteg asszony - akivel egyébként a férfinak közös gyermeke is van - pszichiáter kezelésére szorulna, de ő nem így látja, és nem hajlandó orvos segítségét igénybe venni.

A róla megjelent fotókon mindenesetre igencsak kitárulkozik Michelle McGee, amely nem éppen gátlásos személyiségére enged következtetni...

Bocsánatot kért családjától Sandra Bullock férje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.