Quinton tudta: ez csak barátság lehet

Képek - Évekig szerelmes volt Sandra Bullock-ba a fogadott fia

A film, melyért a csinos színésznő Golden Globe-díjat kapott, ismertté tett egy másik, fiatal színészt is - Quinton Aaron csak azt sajnálhatja, hogy nem előbb került közelebb a sztárhoz, mielőtt az férjhez ment.

Szépek: Sandra Bullock és párja a Golden Globe-on képgaléria

2010.03.02 10:30ma.hu

Együtt szerepelt a The Blind Side című drámában Sandra Bullock-kal az a színész, aki korábban éveken át csak titokban imádta a sztárt! Quinton Aaron ráadásul Sandra fogadott fiát alakította a történetben...

Sandra és Quinton a The Blind Side-ban

A People magazinnak a fiatal színész elárulta, rajongott a színésznőért, sőt egészen addig szerelmes is volt Bullock-ba, míg 2005-ben a szépséges sztár hozzá nem ment a párjához.

Sandra férje, Jesse James egyébként nem szakmabeli, hanem egyedi motorok gyártásával foglalkozik.

Aaron persze - aki Michael Oher futballsztár szerepét kapta meg a drámában - nagyon örült, hogy együtt játszhat Sandrával. Rögtön tisztázta magában, hogy természetesen csak barátság lehet köztük. A fiatal sztárnak ez is nagyon sokat jelentett.

Mint a People-nek elmondta: megbizonyosodott arról, hogy Bullock nemcsak szép, de szerény és közvetlen is, sikerei ellenére. Nagyon kedves és gondoskodó nőnek írta le.

Sandra Bullock egész nap meztelenkedne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.