Meghökkentő külsővel sokkolt a díva

Fotók: Mi lett vele? - Sandra Bullock bő gatyában és papucsban csoszogott

Elegáns kisestélyi helyett bő nadrágban és kockás ingben kacsázott be az egyik talkshow-ba Sandra Bullock, igencsak megdöbbentve ezzel a beszélgetős műsor közönségét.

Ilyen az igazi díva: képekben a szexi Sandra Bullock! képgaléria

2009.11.26 17:25ma.hu

A gyönyörű színésznő a TBS csatorna Lopez Tonight című műsorának vendége volt a minap.

A tűkön ülő nézők azonban nem a mindig ragyogó, csinosan, de visszafogottan öltözködő Sandra Bullock-ot kapták, hanem egy toprongyosan megjelenő hip-hop lányt.

Fotó: People - Carin Baer

A színésznő furcsán kisminkelve, bő szárú nadrágban, piros-fehér kockás ingben csoszogott be a show-ba, szintén virító, piros otthoni papucsban.

Az első megdöbbenést azonban nagy hahotázás követte, hiszen kiderült, a tréfára George Lopez, a showman, az est házigazdája vette rá Sandrát.

A rajta levő szerelést nem mások, mint a mexikói-amerikai hip hop lányok viselik, de az tény, hogy Bullock-on meglehetősen ijesztően hatott...

A sok esetben vicces karaktert alakító színésznő pedig nem utasította el a lehetőséget, hogy kapjon az alkalmon és megnevettesse a jelenlevőket.

Pornósztár gyermekét nevelné Sandra Bullock!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.