A színésznő opakodik a pasik után!

Sandra Bullock: Ttokban követni kell a hímet!

Sandra Bullock azt állítja, hogy ha azt akarjuk, hogy kiszemeltünk elhívjon bennünket randira, kénytelenek vagyunk mi magunk becserkészni őt!

Képekben a szexis Sandra! képgaléria

2009.09.02 19:20mellesleg
Legújabb filmjében, az All About Steve-ben

A hollywoodi sztár úgy gondolja, hogy titokban követni kell a hímet ahhoz, hogy kitaláljuk, mit szeretne.

- „Mi más módon tudnánk kicsikarni egy randit? Megtanultam, hogy óvatosan lopakodni kell a fickó után, de úgy, hogy ez ne tűnjön nyomulásnak. Amint pedig megvan a „zsákmány”, azonnal el kell tüntetni minden nyomot, ami arra utalna, hogy mi cserkésztük be őt. Úgy gondolom, hogy ez a kis gonoszság egy „szükséges rossz” megoldás annak érdekében, hogy elejtsük a prédát” - viccelődött Sandra.

Legújabb filmjében, az „All About Steve”-ben Sandra Mary-t alakítja, aki egy férfi (Bradley Cooper) megszállottjává válik miután egy vakrandin találkozik vele.

Sandra azt is elárulta a Boston című napilapnak adott interjújában, hogy rémes keresztrejtvényfejtő – nem úgy, mint filmbeli karaktere, aki keresztrejtvények összeállításával keresi kenyerét – azt viszont szereti, ha a neve megjelenik a rejtvényekben.

- „Alig tudok betűzni. Csodálom azokat az embereket, akiknek ez úgy megy, mint a karikacsapás. A nevem már számos keresztrejtvényben feltűnt, és úgy vélem, ez az egyedüli kapocs, ami összeköt a keresztrejtvényekkel. Mindig izgatott vagyok, amikor látom, hogy hét betűs színésznő a megoldás. Ilyenkor arra gondolok, hogy ez biztosan én leszek!”

Sandra Bullock tönkreverte a többi színésznőt..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.