A színésznő rádöbbent: csak kéne az a gyerek!

Szexi fotók - Sandra Bullock: Remélem, még nem túl késő!

Sandra Bullock gyönyörű és sikeres - De 44 évesen rájött, valami hiányzik az életéből, amit talán már sosem kaphat meg. Mégpedig a gyermeket.

Képekben a gyönyörű és szexi Sandra Bullock! képgaléria

2009.02.12 11:05rtlbulvar.hu

Sandra Bullock sokáig nem érezte azt, hogy édesanya szeretne lenni.

De amikor megismerkedett szerelmével, Jesse James-szel (akinek három, előző házasságaiból született gyermekét együtt nevelik), egy csapásra megváltozott a gondolkodásmódja. Minderről az InStyle magazin aktuális számában mesélt a színésznő.

Sandra a kedvesével, Jesse-szel

- Remélem, hogy még nem késő. Van egy csendes kis otthonunk, ahol mindenki biztonságban érezheti magát, egészségesek vagyunk és boldogok. Minden, amit teszünk, a gyerekekről szól, pedig nincs is sajátom. Korábban nem vágytam arra, hogy legyen, de amikor megismertem Jesse-t, hirtelen belém nyilallt az érzés - mesélte a sztár a magazinnak.

A 44 éves színésznő és 39 éves párja jelenleg minden erejükkel a jótékonykodásra koncentrálnak.

Sandra azt is elárulta, hogy ha nem lehet saját gyereke, akkor örökbefogad egyet, hiszen gyermekek milliói várnak arra, hogy valakit végre ők is anyának szólíthassanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.