Sandra Bullock megúszott egy ütközést

Egy hajszála sem görbült Sandra Bullocknak

Sértetlenül került ki egy frontális ütközésből Sandra Bullock amerikai színésznő és férje a Massachusetts szövetségi állambeli Gloucesterben - közölte szombaton a rendőrség. A vétkes a másik kocsi ittas sofőrje volt.

2008.04.20 12:00MTI

A színésznő és férje, Jesse James, a Monster Garage című televíziós sorozat sztárja péntek éjjel sporthaszonjárművükben utazott, amikor egy furgon átvágott a felezővonalon és a gépkocsijuknak ütközött - közölte Jerry Cook, a gloucesteri rendőrség hadnagya.

A másik járművet egy nő, Lucille Gatchell vezette, ittas állapotban. Gatchellt a rendőrség előállította, majd elengedték, kedden emelnek vádat ellene. Mindkét autó totálkáros lett, de senki sem sérült meg, az ütközéskor a járművek sebessége nem haladta meg a 35 kilométer per órát.

A 43 éves színésznő, a Féktelenül és a Beépített szépség hősnője a The Proposal című romantikus vígjáték forgatásán tartózkodik Massachusettsben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.