A színésznő sohasem evett még ennyit

Jessica Alba hamarosan anya lesz - képek a színésznőről

Várandósága utolsó szakaszába ért Jessica Alba. A gyönyörű 26 éves színésznő első gyermekeiket várják párjával Cash Warrennel, a hírek szerint ikrek érkeznek!

Képekben: boldog párt alkotnak képgaléria

2008.04.18 11:43ma.hu

A színésznő már nem dolgozik, csak az ikreik érkezésére koncentrál. Elmondása szerint már minden készen áll, a kis jövevények fogadására. 

- Nem dolgozom már, talán ez az első alkalom az életemben, hogy nem csinálok semmit. A babák egészségesek, és már a szobájuk is készen van - nyilatkozta Jessica Alba,  aki terhesen sokkal többet eszik, mint mikor szigorú diátákra volt kényszerítve.

- Rengeteg vitamint kell ennem, nem szoktam hozzá ennyire sokat eszem. Ráadásul hamarabb elfáradok, pedig a terhességem előtt olyan voltam, mint a reklámban a nyuszi - magyarázta a színésznő, aki december óta tudja, hogy anyai örömök elé néz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.