Felkészült az anya szerepre?

Jessica Alba rémálma: a szoptatás! - Vadító fotókon a sztár

Sokan meglepődtek, hogy a csinos és sikeres színésznő, Jessica Alba máris bevállalt egy kisbabát - A Fantasztikus Négyes sztárjának úgy tűnik, valóban vannak félelmei az anyasággal kapcsolatban...

Vadító képek Jessica Albáról! képgaléria

2008.01.25 12:05ma.hu

A férfiak ezrei által álomnőnek tartott Jessica Alba nemrég bejelentette, hogy terhes. A gyönyörű színésznő megtalálta a párját kollégája, Cash Warren személyében, aki el is jegyezte a sztárt. A 26 éves Jessica hamarosan megszüli első gyermeküket.

A kezdetben optimista és boldog színésznő azonban most elárulta félelmeit a US TV show-ban. Leginkább attól tart, hogyan fogja szoptatni újszülött csecsemőjét! "Valóságos rémálmaim vannak azzal kapcsolatban, hogyan boldogulok majd a szoptatással! Sokkal jobban rettegek tőle, mint magától a szüléstől!" - tárta fel érzéseit Jessica.

A csinos sztár azt is elmondta, hogy amióta terhes, egyre gyakrabban törnek rá érzékenységi rohamok. Előfordul, hogy megmagyarázhatatlanul teljesen kikel magából, vagy hirtelen elkeseredik, annyira, hogy bármikor sírva fakadna.

Jessica Alba persze gyermeke születése után szeretne visszatérni a filmvászonra. Ehhez kapcsolódik következő paranoiája: mániákusan figyeli, mit eszik. Igyekszik a minimumon tartani a terhesség miatti fölös kilókat.

"Kizárólag csak olyasmit eszem, ami egészséges, ezenkívül tornázom
- mondta. - Úgy gondolom ez a megoldás ahhoz, nehogy túl sok kiló rajtam maradjon."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.