Hisztis a modell, na de ennyire?

Kiabálás, jelenetek - Naomit kitiltották a repülőkről

A modell nemkívánatos személy a British Airways járatain, de azt állítja: ő nem akar velük utazni. Már megszokhattuk, hogy manapság nem a modellmunkái kapcsán hallunk Naomi Campbellről...

Naomi mint takarítónő képgaléria

2008.04.19 10:43netbulvar.hu

Az okot most is a modell elviselhetetlen természete szolgáltatja. Történt ugyanis, hogy Naomi a British Airways egyik járatával repült, de a terminálon elveszett az egyik táskája. (Fogalmazzuk inkább úgy, hogy nem találta.)

Mit tesz ilyenkor Naomi Campbell? Hát persze, hogy jelenetet rendez. A nagy kiabálásra kijött a biztonsági szolgálat is, amire a Naomi még dühösebb lett, és nekiesett az egyik rendőrtisztnek. A színes bőrű modellt végül bilincsbe verve vitték el a helyszínről. A British Airways ezután közleményt adott ki arról, hogy Naomit nemkívánatos személynek tekintik a járataikon, és ne próbáljon meg velük utazni, mert nem fog sikerülni. A modellt azonban kemény fából faragták.

Most azt állítja, hogy szó sincs eltiltásról, ő nem hajlandó többet a társaság repülőin utazni. Hogy állítását alátámassza, előállt egy elég hihetetlen sztorival arról, hogy a társaság nemrég felhívta őt a bocsánatáért esedezve, és kérték, hogy ezután is vegye igénybe a szolgáltatásaikat.

Mondanunk sem kell, hogy a British Airways tagadta Naomi meséjét, ugyanakkor azt is cáfolták, hogy eltiltották volna a modellt a járatokról. - Sosem nyilatkoztuk, hogy bárkit is kitiltanánk a repülőinkről- mondta a szóvivő. Ezek után ember legyen a talpán, aki átlátja ezt a huzavonát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.