Szégyenlős a filmcsillag!

Képek! Sandra Bullock kendővel takarta el testét!

Mostanság Sandra Bullock munka helyett pihenéssel tölti napjait. Mióta férjhez ment, inkább koncentrál magánéletére, mint filmes karrierjére.

Sandra Bullock szégyenlős bikiniben! képgaléria

2008.07.08 16:46ma.hu
Kendővel takarta a testét a színésznő

A minap a sikeres színésznő egy kis baráti összejövetelt tartott Los Angeles eldugott tengerpartján. A homokos beachen férjével készülődtek az estére fáklyákkal, hűtőládákkal, noha szakítottak időt a napfürdőzésre is. 

Ami meglepő Sandra egy pillanatra sem vette le a kendőt vörös bikinje felől, a napozóágyra is bebugyolálva feküdt fel. Vajon miért ilyen szégyenlős Bullock? Holott tökéletes testét számos filmben megcsodálhattuk már, szégyellnivalója nincs a sztárnak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.