A világsztár máig nem bocsátott meg...

Képek - Sandra Bullock-ot halálra cikizték a ruhái miatt!

Ma a világ egyik legszebb és legirigyeltebb színésznője - Nem mindig volt azonban ez így. Sandra Bullock legszívesebben nem is emlékezne vissza iskolás éveire!

Képekben a gyönyörű és szexi Sandra Bullock! képgaléria

2009.07.20 11:30ma.hu

A gyönyörű színésznő gyermekkorában Amerikában, Virginia államban élt a családjával.

Sandra Bullock
és nála fiatalabb testvére, Gesine lehetőséget kapott arra, hogy gyakorta elkísérhesse operaénekes édesanyját, Helgát európai fellépéseire.

Sandra és a férje, Jesse James

A színésznő ezt nagyon élvezte, imádott utazni, feldobta, hogy nemcsak angolul, németül is beszélnie kellett.

Szeretett ismerkedni más országokkal és kultúrákkal, ami alkalmazkodásra nevelte és arra is, hogy ne féljen az idegen dolgoktól.

Édesanyja egyik európai turnéjáról hazatérve egészen másképp kezdett el öltözni, mint a társai.

Németországban vásárolt, mások szemében furcsa ruhákat viselt. Ettől kezdve nem volt nyugta az iskolában: a többiek csúfolták, állandóan zaklatták.

Sandra elárulta: ebben az időszakban útálta az iskolát. Sajnos, a gyerekek kegyetlenek. Szomorú tény, hogy jól emlékszik minden osztálytársa teljes nevére, aki valaha is bántotta őt!

A színésznő ugyanakkor elismerte, hogy valóban úgy festhetett a többiek mellett, mint egy bohóc...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.