Rájár a rúd Sandra Bullockra!

Féltékeny férje sikereire a színésznő!

Rájár a rúd manapság Sandra Bullockra. A kritikusok rendre negatív kritikával illetik filmjeit, nem csoda tehát, hogy úgy érzi, férjét jobban kedvelik a rajongók. Még a férfiak figyelmét is elvonja nejétől a motoros vadóc.

Sandra elbűvölően gyönyörű képeken! képgaléria

2009.09.10 19:33ma.hu

A filmkritikusok szerint – hiába az embernek szóló népszerűség – Sandra Bullock színészi karrierje mélyponton van.

Nem értik, hogy a színésznő miért vállal szerepet olyan filmekben, amelyeknél már a forgatókönyvből látni lehet: biztos a bukás.

Mindennek fényében nem meglepő tehát, hogy a színésznő azt nyilatkozta: féltékeny férje, Jesse James sikereire. A színésznő úgy érzi, hogy rajongói érdeklődése most már inkább a motoros vadóc felé irányul.- írja a Kiskegyed.

Jesse több tévéműsorban is szerepelt már, és ő a vezetője a nyugati part egyik legnagyobb motorépítő vállalkozásának. Ha pedig egy forgatáson meglátogatja feleségét, általában elcsaklizza tőle az ott lévő férfiak figyelmét.

- „Azt hiszem ez valami férfirajongás, vagy valami haveri dolog. Ő laza dolgokat csinál. Ami csodálatos, de egyben nagyon csüggesztő is. Ott én dolgozom, én akarok lenni a nagy színésznő, nekem kell a legtöbb figyelem. De mindenki valahogy úgy jön oda, hogy ok, de hol van Jesse?" – mesélte a színésznő.

Úgy tűnik, a kritikusok negatív értékelésének „hála” Bullock önértékelési problémákkal küzd. Vigasztalólag hathat azonban, hogy filmjei mindig alacsonyabb eladással indulnak, de később rendre utolérik magukat…

Sandra Bullock tönkreverte kolléganőit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.