A színésznő más kislányát nevelheti

Képek - Legyőzött egy pornósztárt Sandra Bullock!

Sandra Bullock párja, a vadóc kinézetű motoros Jesse James sosem titkolta, hogy több gyermeke is van már - Előző kapcsolatából kislánya született: a kis Sunny már 5 éves, és nagyon szeret újdonsült szüleivel lenni.

Képekben a gyönyörű és szexi Sandra Bullock! képgaléria

2009.12.12 15:43mellesleg

Sandra Bullock párja, Jesse James előző kapcsolatából született egy gyermek. Az ötéves Sunny, aki nagyon szeret újdonsült szüleivel lenni.

Csakúgy, mint mostohaanyjával, Sandrával. Ennek a ténynek mindenki tud örülni, egy valakit leszámítva: Sunny édesanyját, Janine Lindemulder-t.

Sandra odavan a kis Sunny-ért

Már jó ideje zajlott a pereskedés a kislány felügyeleti jogáért. Jesse és Sandra joggal állítják: Janine nem alkalmas arra, hogy példás édesanya legyen.

A vér szerinti anyuka ugyanis pornózik, sőt kétes népszerűségnek is örvend az államokban. Nem csak rossz híre, de felelőtlen életmódja miatt sem lehet valódi támasza Sunny-nak.

A pereskedésnek végre vége. Sandra és Jesse nyert, Sunny velük maradhat. Janine-nek egyetlen kérése lehetett csak.

Azt kérte tőlük, ezt a karácsonyt hadd töltse vele a kislány, és ebbe bele is egyeztek az újdonsült szülők. Sandra repked a boldogságtól, hiszen neki nincs saját gyermeke, és Sunny nagyon a szívéhez nőtt.

Sandra Bullock koldult és bejött neki...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.