Kate Winslet után újabb sikeres színésznő...

Válásról suttognak! Az Oscar ölte meg Sandra Bullock házasságát?

Már Kate Winslet frigyének megromlása is nagy döbbenetet keltett, s most itt az újabb hihetetlen hír: valóban válságba került a frissen díjazott Sandra Bullock házassága?

Sandra Bullock és párja a Golden Globe-on képgaléria

2010.03.18 15:30ma.hu

Az amerikai pletykalapok meghökkentő hírrel szolgálnak. Az Oscar-gálán a The Blind Side című filmben nyújtott alakításáért jutalmazott Sandra Bullock állítólag elköltözött a férjétől!

Történt ez mindaz után, hogy a motorok felújításával foglalkozó Jesse James megcsalta őt. A színésznő olyannyira megütközött a dolgon, hogy összepakolt és távozott Dél-Kaliforniában levő házukból...

Mégsem volt minden rendben?

A 45 éves Sandra még nagy sikert aratott filmje londoni premierjére sem ment el.

Közben a People magazin azt is kiderítette, hogy James egy tetovált, fekete hajú modellel, Michelle McGee-vel szűrte össze a levet, akivel állítólag a Facebookon ismerkedett meg.

A hölgy az In Touch magazinnak azt nyilatkozta: Jesse azzal hitegette, hogy már nincs jóban Sandrával...

Pedig Bullock és Jesse James házassága harmonikusnak látszott - a pár, amely 2005 nyarán kötötte össze hivatalosan is életét, évek óta boldognak tűnt.

Nemrég megszerezték a férfi korábbi kapcsolatából született kislánya feletti felügyeleti jogot, mivel az igazi édesanyát alkalmatlannak találták a gyermek nevelésére...

A Golden Globe-díjátadón, melyen Sandra szintén díjazott lett, kéz a kézben mosolyogtak, semmi sem utalt arra, hogy viharfelhők gyűlnének a pár feje fölött.

Sokan arra tippelnek, hogy a fergeteges siker hozzájárult a frigy kisiklatásához. Az utóbbi 12 évre visszatekintve ugyanis nem egy, legjobb színésznőnek választott sztár kapcsolata ment tönkre.

Reese Witherspoon, Hilary Swank, Charlize Theron, Halle Berry, Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Helen Hunt, majd legutóbb Kate Winslet házasssági válsága is azután derült ki, hogy a színésznők megtisztelő filmes elismerésben részesültek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.