Nem szerette a paci a sörszagú leheletet?

Saját lova harapta le a gazdája péniszét

A sörszagra gyanakszik az a fiatalember, akinek saját lova hirtelen leharapta legféltettebb szervét, ráadásul az orvosok szerint nem sok esély van a sikeres helyreállításra.

2011.05.11 11:29ma.hu / manna.ro

A három sörre gyanakszik az a mindössze 19 éves román fiatalember, aki az italozás után úgy döntött, befogja a szekér elé a kedvenc lovát, de az állat rátámadott. Nem is finoman: az ifjúnak a nemiszerve bánta a ló heves tiltakozását: jó darabot leharapott belőle.

"Ő a lovam, amióta az eszemet tudom. Soha nem okozott eddig gondot" - értetlenkedett Daniel Manolache, ám hiába sietett a megyei kórház sürgősségi osztályára, az orvosok szerint minimális az esélye, hogy helyre tudják még állítani az elvesztett férfiasságát.

A kórház orvosa, Nicolae Bacalbasa annyit fűzött hozzá az esethez, hogy ismét beigazolódott a régi mondás, miszerint az orális szex élvezeti értéke attól függ, melyik oldalán állunk. Csakhogy ezúttal a kivétel erősíti a szabályt: jobb lett volna azon az oldalon állni, mármint a lóhoz képest, ahol nem tud harapni...

Lesz még újra igazi férfi? (Fotó: manna.ro)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.