Fából készült falloszok meredeznek Koreában

Pikáns képek: Járt már ön gigantikus péniszerdőben?

Nehéz eldönteni, vajon pikáns-e, vagy már durván szeméremsértő az a különös kiállítás, ami Korea egyik parkjában kapott helyet: embermagasságú hím nemi szervek ágaskodnak az ég felé.

Pikáns szabadtéri kiállítás: Koreai péniszerdő képgaléria

2011.03.31 13:29ma.hu
Fotó: Visitkorea (További képek a galériában)

Igencsak pikáns és merész kiállításnak lehetnek tanúi, akik Koreában járva felkeresik a Haesindang Parkot. A Szöultól mintegy 5+1 órányi buszozásra (átszállással együtt) lévő terület a turisták egyre inkább kedvelt úticélja, nem véletlenül: a természetvédelmi területet világszerte csak úgy emlegetik: Péniszerdő.

Pedig nemcsak az erotika van jelen a nemzeti parkban, itt található többek közt az ország legnagyobb víziszínháza, megismerhetjük a tradicionális halászatot és a halászok életét, valamint a rendkívül változatos növényvilágának köszönhetően arborétumként is sokan felkeresik a környéket.

Ám kétségtelen, hogy a bronzból, kőből és fából készült embernagyságú vagy néha annál is nagyobb falloszok tették világszerte ismertté a parkot. Némelyik szobornak arca is van, mások csak egyszerűen bemutatják a férfi ékességét a legkülönfélébb pózokban.

Ha arra járnak, önök se hagyják ki, ilyet máshol nem sűrűn látnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.