Politika után pornókarrier várhat rá?

Lebukott a politikusnő: péniszszopogatás közben kapták rajta

Közéleti szereplőnek sehol a világon nem könnyű, de Nyugaton még annyira sem. Főleg ha az ember a retorikán kívül másra is használja a száját.

2012.08.17 11:29manna.ro

A norvégiai Haladás Pártjának ifjúsági vezetője, Tove Lill Loyte ez utóbbi kategóriába tartozik, bár mentségére legyen szólva, mentorai és támogatói el voltak szállva tőle, legalábbis egy pontig.

Egy váratlan pillanatban ugyanis az interneten megjelent néhány fotó a szőke szépségről, melyen éppen egy férfi nemi szervet kóstolgat. Ráadásul más képek is napvilágra kerültek, melyeken Loyte szeretkezik.

A fotók óriási botrányt okoztak, a szőkeségnek el kellett hagynia a pártot. Több felnőtt filmeket készítő producer viszont megkereste.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.