Óvatosabban a heves szeretkezéssel!

Szex közben szakadt le a pénisze

Igazi agóniává vált egy 66 éves moldvai férfi szeretkezése: a kemény szex közben leszakadt a pénisze - bár nem szó szerint, a bőr megtartotta a szervet, csak a belső szövetek sérültek.

2012.09.19 13:29manna.ro

A pórul járt férfi az orvosoknak elmondta, épp feleségével közösült, amikor izomszakadáshoz hasonló hangot hallott, és éles fájdalom állt be nemi szervében. Bevallotta, nem éppen volt finomkodó szeretkezés közben, de eddig ez nem jelentett gondot.

Az orvosok szerint egy szerencsétlen manőver miatt következett be a baleset, a hímvesszőben az erős kötőszövetes tok sérült meg, mely az erekció során tartást biztosít a pénisznek. Bár a sérülés nem életveszélyes, de ha nem kezelik, súlyos következményei lehetnek. Sebészeti beavatkozással korrigálták a hibát, és idővel funkcionális lesz a pénisz, nyugtatták meg a romániai férfit az orvosok.

"Az eset orvosi szempontból érdekes. Voltak már páciensek, akik hasonló problémával jöttek hozzánk, de ők általában fiatalok voltak. A sebészi beavatkozás probléma nélkül zajlott, a páciens gyógyulása jól halad" - mondta Valerian Andrieş, a dorohoi-i kórház menedzsere.

A férfinak legkevesebb 45 napot kell gyógyulnia, hogy továbbra is örömet okozhasson feleségének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.