Pucéran lógott fejjel lefelé a korláton

Ripityára törte magát szex közben: lezuhant a lépcsőről

Egy szál semmiben lógott a bokájánál fennakadva egy brit turista az egyik spanyol szállodában, amíg megérkeztek a tűzoltók és kimentették szorult helyzetéből: férjével túl hevesen szexeltek.

2011.11.23 07:34ma.hu

Valószínűleg nem ez lesz az a spanyol nyaralás, amiről a brit házaspár még sok év múlva is büszkén mesél a barátoknak és a rokonoknak, de hogy egy életre megemlegetik, az biztos. A párocska ugyanis túlzottan virgonc volt, ami nemcsak abban mutatkozott meg, hogy a szomszéd szobában lakók, vagy az egész emelet hallotta hancúrozásukat. A kínos szexből, pontosabban annak végeredményéből a tűzoltóság menekítette ki a 49 éves asszonyt, akit a külföldi lapok csak monogramján, AMAM néven emlegetnek.

A tenerifei üdülőparadicsomban a nő valahogyan - erre a hírek nem térnek ki részletesen - a lépcsőházba keveredett, anyaszült meztelenül a férjével együtt, hogy ott hódoljanak a test örömeinek. Csakhogy a heves mozdulatoktól elvesztette az egyensúlyát és keresztülzuhant a lépcsőkorláton, több métert esett lefelé, mielőtt a bokája be nem akadt a korlátba - mindössze pár centivel azelőtt, hogy fejjel a márványpadlóra zuhant volna.

Aztán úgy is maradt, mivel a bokája úgy beszorult, hogy képtelenség volt kiszabadítani: ott lógott fejjel lefelé a padló fölött, törött bokával, és pucéran, amíg meg nem érkeztek a felmentő csapatok: a mentősök mellett tűzoltókat is kellett hívni, hogy segítsenek valahogy leemelni a himbálózó nőt.

A Costa Adeje szálloda (Fotó: costa-adeje.es)


Később elmondták, nagy szerencséje volt, mert ha a bokája nem akad be, súlyos fejsérülést szenvedhetett volna, vagy akár végzetes következménye is lehetett volna az incidensnek.

Persze még ezzel sem értek véget a házaspár megpróbáltatásai: a mentőnek, amelyik a kórházba vitte volna a nőt, elromlott a szirénája, így rendőrautós kísérettel vonult a díszes csapat a baleseti osztályra.

"Az volt a szerencséje, hogy a lába beakadt zuhanás közben. A balszerencséje meg az, hogy ettől eltört a bokája, teljesen meztelen volt és még csak kiszabadulni sem tudott" - fogalmazott később a rendőrség szóvivője. Eljárás ugyanakkor nem indul ellenük, mert nem minősítették rendőrségi ügynek az esetet a szeméremsértés ellenére sem. A helyi hatóságok beérték egy figyelmeztetéssel, hogy legközelebb óvatosabban és körültekintőbben szexeljenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.