A szex magánügy, ha nyilvánosan csináljuk is?

Turisták előtt közösült a polgármester asszony

Egy turisták által is gyakran látogatott kastély tornyában esettt egymásnak egy belga polgármester-asszony és szerelme, amit akkor sem hagytak abba, amikor kamerával fülelték le őket.

2011.08.26 16:29ma.hu

Hatalmas botrány robbant ki egy belga városban, Aalstban, ahol a polgármester-asszonyról félreérthetetlen és igencsak kompromittáló felvételek kerültek az internetre. Pontosabban az internetre már évekkel korábban felkerült a videó, ám egészen mostanáig csak annyit lehetett tudni róla, hogy egy amatőr felvételről van szó, két felhevült turistával.

Ilse Uyttersprot 2007-ben épp egy kastélylátogatáson vett részt kedvesével, ahol feltüzelte a fantáziájukat a torony, és hátramaradtak egy kicsit, hogy hódoljanak a test örömeinek. Csakhogy egy orosz turista meg kiszúrta a nem túlzottan rejtőzködő párost, és felvette videóra a különös jelenetet, amit nem sokkal később már egy pornóoldalon lehetett nézegetni bárkinek.

Idő kérdése volt, mikor ismeri fel valaki a város első emberét, ám Uyttersprot csak annyit fűzött az esethez: "Van magánéletem, és mindez négy évvel ezelőtt történt." Kár, hogy ennél többet nem hajlandó beszélni az esetről, mert szívesen megkérdeznénk tőle, hogy ez azt akarja jelenteni, hogy ha valaki kellő ideig titokban tudja tartani a személyazonosságát, akkor a nyilvános szex tényleg magánéletnek számít?!

Figyelem! Csak 18 éven felülieknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.