A takarítónő nyitott rá a furcsa párra

Gyakorlatban oktatott biológiát a tanárnő - 16 éves diákjával szexelt

"Legközelebb legyen szíves kopogni" - mindössze ennyit fűzött az a középiskolai biológiatanárnő a kínos szituációhoz, akit a takarítónő rajtakapott 16 éves diákjával.

2011.06.30 14:29ma.hu

Letartóztatták azt a 33 éves biológiatanárnőt, aki 16 éves diákjának a tantervtől némileg eltérő módon oktatta a tantárgyat. Amy Renee Schilling az egyik kilencedik évfolyamos diákjával ugyanis intim viszonyba keveredett, ráadásul nem a lebukásuk volt az első együtt töltött légyott. A Dallas környéki középiskola tanára állítólag rendszeresen hazafuvarozta tanítás után a nebulót, sőt, egyszer ajándék gyanánt a hátizsákjába csúsztatott egy iPhone-t is, igaz, ezt azzal indokolta, hogy ez a jutalom a kiváló dolgozatokért cserébe.

A takarító fedezte fel a tiltott viszonyt, amikor gyanútlanul benyitott tanítás után az osztályterembe és félreérthetetlen helyzetben talált az ott lévő kanapén enyelgő tanárnőre és a fiúra.

Amy Renee Schilling (Fotó: Daily Mail)


Schillinget még előző hét pénteken tartóztatták le, a rendőrség azóta friss információk birtokába jutott. Kiderült például, hogy nem a mostani diákja volt az egyetlen "áldozata", a nyomozók szerint év elején egy másik fiúnak is félreérthető sms-eket küldött, amiért az iskolavezetés megrovásban részesítette, de nem indítottak ellene fegyelmi eljárást és nem jelentették fel.

Ezúttal azonban már nem lehetett eltussolni az ügyet, amitől a gyerek egyébként annyira megijedt, hogy az egyik oldalsó ajtón kiszaladt a teremből, a tanárnő viszont higgadtan felszólította a takarítót, hogy máskor kopogjon.

A vizsgálat első napjaiban még mindketten tagadták, hogy szorosabb kapcsolat lenne közöttük, ám szerda délután a fiú visszatért az iskolába és bevallotta, hogy szexuális viszonyt is folytattak. Schilling jelenleg a dallasi megyei börtönben várja a tárgyalását, 25 ezer dolláros óvadék ellenében helyezhető szabadlábra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.