"Neked hány diákod volt már meg?"

Fogadásból feküdtek le diákjaikkal a tanárok

Sorra létesített szexuális kapcsolatot diákjaival két tanárnő a nevadai Reeds iskolában. A légyottokra autóban, a diákok lakásában és különböző parkokban került sor.

2011.04.28 14:29manna.ro

A 34 éves Bethyl Shephered és a 21 éves Marie Fisher fogadtak egymással, hogy ki tud több kiskorút elcsábítani egy nap, s nyertesnek 1500 dollár ütötte a markát. Az idősebb tanárnő a tapasztalatában és rafináltságában, a fiatalabbik pedig a diákokhoz közeli korában bízott.

Először Bethyl vetette be magát, két 17 éves diákját megkérte, hogy segítsenek neki bevásárolni, és a tasakokat betenni az autójába. A fáradozásukat bőségesen megjutalmazta, mindkettőjüknek felejthetetlen orális szexben volt részük a kocsiban, egy bevásárlóközpont parkolójában.

Fotó: manna.ro


Shephered tanárnő csak bevezetőnek szánta az orális szexet, bevallotta, hogy folytatná a bolondozást, csak kényelmesebb helyen. Az egyik kamasz fel is ajánlotta a lakását, és két órával a parkolóban történt együttlét után a nő ismét kényeztethette a diákokat.

Marie Fisher telefonja segítségével kezdett a hódításba, első kiszemeltjének, egy 15 éves diáknak meztelen képet küldött magáról. Az üzenet pedig így hangzott: "Ha meg akarsz kapni, találkozunk este nyolckor a parkkal szemben".

A kamaszfiú meg is jelent, és hagyta, hogy kielégítse vágyait a tanárnő. Bár Bethyl Shephered nyerte a fogadást, sokáig nem örülhetett a pénznek, a rendőrség hamar rájött a kiskorúakat megrontó pedagógusok tetteire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.