Börtönbe kerül a nimfomán tanerő

A katedrán közösült a tanítványával a töritanárnő

Börtönbüntetésre ítéltek egy történelemtanárnőt Amerikában, amiért kikezdett egy kiskorú diákjával.

2011.01.05 09:39manna.ro

A 32 éves Bridget Todd az osztályteremben létesített szexuális kapcsolatot ifjú szeretőjével, az egy hónapig tartó románcban a katedrát és a padokat sem kímélték.

A nő szinte napi rendszerességgel az iskolában tartotta kedvenc tanítványát. A diák szülei leplezték le a tanárnőt, ugyanis feltűnt nekik valami fiuk viselkedésében. A történtek hallatán panaszt emeltek a nő ellen a rendőrségen.

A nyomozók az ügy felgöngyölítése során egészen pikáns részekre is fényt derítettek: például, hogy a diák valóban odavolt a tanárnőért, aki igencsak nagy népszerűségnek örvendett az iskolában, és aki egyenesen szexuális játékszernek használta a fiút. Sőt meztelen fényképeket is küldözgettek magukról egymásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.