"Sokkoló incidens"

Felfüggesztettek egy kaliforniai tanárt - tantermi szexért

Határozatlan ideig felfüggesztettek állásából egy tanárt az kaliforniai Oakland Markham Általános Iskolájában, amiért két másodikos tanuló nemi aktust hajtott végre a jelenlétében.

2011.01.23 22:10MTI

Troy Flint, az oaklandi egyesített iskolakörzet szóvivője szerint vizsgálat folyik annak megállapítására, hogy a "sokkoló incidens" hogyan fordulhatott elő.

A szóvivő szerint a tanár ellen két ügyben is vizsgálatot indítottak. Mindkét eset a múlt héten a tanteremben történt. Az első alkalommal több hétéves tanuló is meztelenre vetkőzött az osztályban. A második alkalommal egy fiú és egy lány orális szexbe bocsátkozott egymással az osztálytársaik szeme láttára.

Flint és az iskola igazgatója, Pam Booker további részletekre, a folytatódó nyomozásra hivatkozva, nem tért ki, és az érintett férfi pedagógust sem nevezte meg.

A tanár egyébként a vizsgálat ideje alatt a lábát se teheti be az iskolába. A tanintézmény elöljárói a botrányban érintett diákokat kikérdezték a incidensek miatt részleteiről.

Az igazgató levélben kért bocsánatot a szülőktől, hangsúlyozva, hogy a két eset "a felügyelet elfogadhatatlan hiánya miatt" fordulhatott elő, és megértését fejezte ki a botrány által gerjesztett indulatok miatt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.