Egyszerre öt tanítványával szexelt

Csoportos orgiát rendezett a diákrontó tanárnő

Először külön-külön csábította el tanítványait, aztán inkább egyszerre hívta meg őket magához egy texasi tanárnő. Összesen öt fiatalkorúval rendezett csoportszexet.

2011.05.19 10:29ma.hu

Öt diákjával feküdt le a texasi Brittni Nicole Colleps, de nem külön-külön, hanem egyszerre! A háromgyermekes, férjezett nő a saját otthonában rendezett orgiát tanítványaival, akik már mind elmúltak 18 évesek, ám az állam törvényei kortól függetlenül tiltják a tanár-diák kapcsolatot.

Pechjére egyik partnere, egy 19 éves diák eddig nem tisztázott okokból a rendőrségre ment és feljelentette a 27 éves nőt, akinek esélye sincs megvédenie magát: az épp "akción kívüli" ifjak felváltva rögzítették az eseményt mobiltelefonjukkal.

Fotó: Facebook

Colleps a helyi iskolában angolt tanított és a női kosárlabdacsapat edzője volt, míg le nem tartóztatták. A feljelentést tevő fiatal férfi vallomásából kiderült, hogy a tanárnő először kétértelmű szexuális üzeneteket váltott diákjával, valamint képeket is küldözgettek egymásnak, ez április utolsó hetében történt.

Ezt követően vitte őt haza, majd valamivel később újabb üzenet érkezett, amiben tudatta, hogy nagyon élvezte az együttlétet, és újabb meghívással zárta az SMS-t. A diáknak nem volt ellenére az újabb szerelmi légyott, ám arra nem számított, ami fogadta őt: addigra már négy diáktársa kényeztette a tanárt.

A rendőrség később megtalálta a telefonnal készített felvételeket, és a szöveges üzenetek is elegendő bizonyítékot szolgáltatnak a vád számára.

A 27 éves nő csak 125 ezer dolláros óvadék ellenében szabadulhat az előzetes letartóztatásból. Tettét azzal magyarázta, hogy férje katonaként szolgál a tengerentúlon, így jó ideje nem volt része a szexben. Ha elítélik, akár 10 évig is rácsok mögött ülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.