Órákig tartott visszavarrni a szerelmes nő karját

Szex közben veszítette el a karját - Partnere meglépett

Több órányi műtéttel sikerült csak visszahelyezni egy nőnek a karját, ami szeretkezés közben szó szerint amputálódott egy bizarr baleset eredményeképp. A szeretője felszívódott.

2011.08.04 17:29ma.hu

Meglehetősen bizarr baleset történt egy Horvátország partjainál horgonyzó jacht fedélzetén, amikor egy új-zélandi nő és brit szeretője valami extrém helyen akart hódolni a test örömeinek. A 28 éves Amy R. és újdonsült partnere, akit nem sokkal korábban ismert meg, a hajó fürdőszobájában estek egymásnak, a nő egy törékeny mosdókagyló tetején ülve élvezte az érzéki örömöket.

Csakhogy a nagy heveskedés közepette a mosdó megadta magát, letört Amy súlya alatt, az éles porcelándarab pedig szó szerint pengeként hasította le a helyéről a karját is, mindössze egy darabka bőr tartotta a helyén.

A nő kis híján belehalt a súlyos vérveszteségbe, mire a mentőhelikopterrel sikerült Split kórházába szállítani, az orvosok hat órás műtét során tudták apránként visszailleszteni a sérült végtagot.

A rendőrség egyelőre keresi a brit férfit, aki az eset után elmenekült, így egyelőre csak a nő beszámolójából tudják, hogy valóban baleset történt, de szeretnék meghallgatni a férfi szemszögéből is a történteket - az eltűnése mindenesetre nem javít a helyzetén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.