Összekeverte a túrókúrát a kúrótúrával?

Szexszel tette volna hatékonyabbá a diétát az orvos - feljelentették érte

Sokak szerint hatékony fogyókúrás módszerei vannak egy amerikai szakorvosnak, ám 12 nő úgy gondolja, azért a szexet mégsem kellene kötelezővé tenni a terápiában!

2011.04.13 11:29ma.hu

Számos páciens ódákat zeng a 64 éves Arie Orenről, miután segítségével sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól, de pontosan egy tucat nő lázadt fel a módszerek ellen, aminek a végén a pennsylvaniai orvost le is tartóztatták.

A fogyókúra persze mindig kemény megpróbáltatásokkal jár, ám ezúttal nem az volt a 12 nő problémája, hogy túl kemény diétára fogta őket a szakorvos, ami kegyetlen önuralommal és megpróbáltatásokkal járt. A terápia része volt egy fogyasztó masszázs is, amit az orvos a kelleténél szabadabb keretek között alkalmazott, és ez hozta ki a sodrából a 12 dühös asszonyt.

Arie Oren (Fotó: Manna)


A vád szerint a doki arra kötelezte pácienseit, hogy anyaszült meztelenre vetkőzzenek a masszázshoz, amikor pedig elkezdődött a gyúrás, Oren folyamatosan azt mondogatta, hogy sokkal hatékonyabb a fogyókúra, ha lefekszenek vele - egy orgazmus során akár 200 kalóriát is elégethetnek!

A nők viszont nem kértek a kezelés eme módszeréből, bár volt olyan, aki azt állította, hogy a doki szerint szex nélkül eleve reménytelen számára a karcsúbb alak elérése.

A feljelentők közül egy nő bevallotta, hogy az orvos nemcsak szóban célozgatott az intim kapcsolatra, hanem meg is érintette őt az intim testrészeinél, egy másik pedig arról beszélt, hogy a behatoláshoz is igen közel volt az orvos.

Az ügyben a pennsylvaniai rendőrség nyomoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.