"Otthon játsszák a perverz szexuális játékaikat!"

Nemi szervére kötött pórázon sétáltatta szeretőjét

Különös párost csípett fülön a helyi rendvédelem, a bíróság pedig közszemérem-okozásért ítélte el a két homoszexuálist, akik az utcára vitték perverz játékukat.

2011.04.11 10:29ma.hu / manna.ro

Olcsón megúszták: mindössze tíz euróra büntettek Franciaországban egy homoszexuális párt, miközben szexuális játékukat a nagyközönség előtt, egy carcassonne-i főutca kellős közepén űzték.

A páros egyik tagja kutyaként sétáltatta a másikat, ami már önmagában is közbotrányt okozhatott volna, ám ők nem érték be ennyivel: a póráz a pucér férfi nemiszervére volt kötve!

Az 50 éves román "kutya" és 63 éves francia "gazdája" a bíróságtól mindössze egy csekély pénzbírsággal megúszta a történteket, igaz, a francia bíró az ítélethirdetés végén hozzáfűzte: legközelebb jobb lenne, ha inkább az otthonuk falai közé szorítanák szerelmi légyottjaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.