Szexuálisan zaklatták a szamarakat

Perverz matek: 2 testvér + 3 szamár = 6 szex?

Lebukott egy testvérpár, akiknek az a perverz ötletük támadt, hogy a szamarakat erőszakolják meg - talán arra számítottak, hogy az állatok nem jelentik fel őket zaklatásért.

2011.02.10 06:29manna.ro

A vád szerint három szamarat erőszakolt meg egy Zimbabwében élő testvérpár, ezért bíróság előtt kell felelniük tettéért. Khosikhona és Falcon Moyót novemberben érték tetten, miközben szexuális játékokba elegyedtek a patás állatokkal.

A nagy leleplezést az egyik falubeli ejtette meg, aki megrökönyödve látta, mit tesznek a szamarakkal szomszédai.

A fivéreket azonnal a hatóság kezére adták, a bíróság pedig két év felfüggesztettre ítélte őket.

Egyiküket már egyszer megbüntették nemi erőszakért, az állatok nemi zaklatását feltételes szabadlábra helyezésének ideje alatt követte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.