Életével fizetett beteges szenvedélyéért

Meghalt, miután közösült egy szamárral

Egy portugál férfi az életével fizetett beteges szenvedélye miatt: egy szamárral történő szexparti után az állat tulajdonosa elvágta a torkát, áll a crimetime.ro oldalán.

2010.11.01 12:28manna.ro

A 68 éves Jaime Pires-re vérbe fagyva találtak rá, mindössze egy női bugyi és papucs volt rajta. A helybéliek elmondták, rögtön sejtették, hogy gyilkosság áldozata lett, hiszen a Báránynak becézett férfi közismert volt a zoofil hajlamairól. Legutóbb tyúkok megerőszakolásával gyanúsították meg, és ítélték el.

A szamár tulajdonosa, egy 55 éves férfi tagadta, hogy ő bosszulta volna meg az állaton megbecstelenítését. Azt viszont elismerte, hogy Russo a kedvenc szamara volt.

Az e fajta beteges szenvedélyről már korábban is cikkeztünk. Akkor egy romániai férfit kaptak rajta, amint egy kancával közösült.

Az ittas férfit a rendőrök fogták el a falubeliek segítségével, aki először tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesített volna a kancával, elmondása szerint csak volt felesége akart bosszút állni rajta a szomszédasszonyon keresztül. Később azonban mindent bevallott. "Az alkohol az én legjobb barátom. Igen, megtettem, a kancával is, és jól esett", magyarázta. Szexuális szokásainak további részleteibe is beavatta az újságírókat: "Az én koromban egy állattal öt percig tart".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.