Nem zavarta a párost a többi autós sem

Videóval! Vezetés közben szexelt a sofőr a barátnőjével!

Életveszélyes mutatvánnyal borzolta az idegeket egy páros Amerika egyik kevésbé forgalmas útján: miközben a férfi látszólag közömbösen vezetett, barátnője az ölében félreérthetetlenül mozgott.

2011.07.22 14:29ma.hu

Azt mondják, az adrenalin hasonló eufórikus érzést vált ki, mint egy kiadós szeretkezés, még akkor is, ha a kiváltó ok eltér egymástól. Mivel lehetne ezek hatását fokozni, ha nem azzal, hogy kombináljuk a kettőt, például úgy, hogy a száguldás izgalmát szexszel dobjuk fel?

Egy amerikai páros a gyakorlatba is átültette az egyébként szó szerint életveszélyes mutatványt, és még az sem zavarta meg nyilvános légyottjukat, hogy észrevették: a szomszéd autóból videóra veszik őket.

A jelenetet nem lehet félreérteni: a nő a férfi ölében ült, háttal a kormánynak, és ütemesen mozgott fel-le, miközben a sofőr megpróbált az útra is figyelni.

Az Illinois államban játszódott furcsa affér következményeiről nem szólnak a hírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.