A férj normálisnak tartja felesége "szakmáját"

Ez is megoldás: Szexeljen a lakásért!

Különös módját választotta a házravaló összegyűjtésének egy román asszony: férje beleegyezésével prostinak állt, ebből vette a téglát, hogy emberének legyen mivel falazni.

2011.01.26 18:29ma.hu / manna.ro

Hat éve „dolgozik” prostituáltként, esküvője óta összes „keresetét” a házépítésre fordította Angela Stan. A romániai Szatmárnémetiben élő asszony és férje a város egyik legelitebb részén tudott egy 70 négyzetméteres házat felépíteni, aminek színe talán azért élénkzöld, hogy mindenki lássa, nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, a bioszex legfontosabb ismérve, hogy fűvel-fával…

A 35 éves nő és 34 éves férje a telket örökölték, a házat viszont szó szerint önerőből építették fel: az asszony a szexszel kereste meg a pénzt, amiből apránként vásárolta meg az építőanyagot, Cristi Stan pedig saját kezével építgette-szépítgette a nem is olyan kis házikót.

Természetesen tudott asszonykája „pályaválasztásáról”, de mint a click.ro internetes lapnak elmondta, semmi kifogása ellene, és még csak nem is féltékeny.

Fotó: manna.ro


Amit a kliensekkel tesz, az egy dolog, a köztünk lévő, szenvedélyen alapuló kapcsolat pedig egy másik.” - mondja a férfi, aki havi 500 lejt (kb. 30 ezer forint) keres, és mint mondta, ha szégyenkezne a felesége miatt, abból már rég éhen haltak volna. Úgy érzi, semmi kivetnivaló nincs a prostitúcióban, nem lopnak és nem csapnak be senkit.

A házaspár egy kisebb gazdaságot is fenntart, állatneveléssel foglalkoznak, de a középiskolai végzettséggel sem rendelkező nő azt mondta, nem láttak más lehetőséget, hogy saját házuk legyen. Képesítés nélkül legfeljebb a férjéhez hasonló havi keresete lehetne, a prostitúcióval viszont naponta 100 lejt tud összeszedni, és már ez is a válság miatti csökkentett bevétel.

Fotó: manna.ro

Két éve még a 200-at is megkaptam, de nehéz felvenni a versenyt azokkal a lányokkal, akik 10 lejért is elmennek.” - mondta Angela, aki emiatt a saját tarifáját 50-ről 30 lejre csökkentette, és csak a leghűségesebb ügyfeleitől kapja meg továbbra is a 100-150 lej jutalmat.

Bár a rendőrség tud az asszony törvénytelen ténykedéséről, a büntetéseket eddig mindig sikerült megúszniuk, mert azt mondják, a bírság címzettje nem a feleség, hanem az anyósa.

Ami meg azt illeti, a jól ismert vicc szerint más munkahelyeken sincs kevesebb szex: az ember egész nap szív, miközben folyamatosan izélgetik…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.